• Novo
Kenny Wayne Shepherd - položite dolje - vinil

Kenny Wayne Shepherd - položite dolje - vinil

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Vinil lp prešanje ove izdanje 2017. godine. Kenny Wayne Shepherd se smatra da je na čelu savremenog bluesa. Kenny je primijenio svoje talente za pisanje drvom sa nekoliko istaknutih timova za pisanje pjesama (Keith Stegall, Mark Selby & Tia Silers, Marshall Altman, Dylan Altman & Danny Myrick). Udati se za ove pjesme sa svojim žigarskim crnim gitarom pomoći će vam pomoći u proširenju njegove već rastuće baze. Album proizvodi Marshall Altman (Natasha Bedingfield, Matt Nathanson, Kate Voegele, Amy Grant). Kenny je u posljednjih 22 godina objavio nekoliko studijskih albuma u posljednjih 22 godine i on je doživio značajan komercijalni uspjeh kao kao blues umjetnik i mladi muzičar. Detalji uskoro dolaze.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pojačani eksperiment

KM 18.00

Vinil LP prešanje Detroit Native pjevača / Snesswriter Erika zora pored svog prodigy multitalentirana supruga Dee Rodos su elektro funk / duša zasnovan na bazi u Atlanti koji se bavi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.