• Novo
ACDelco GM originalni dijelovi stražnji disk kočioni Rotor 177-1087

ACDelco GM originalni dijelovi stražnji disk kočioni Rotor 177-1087

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

ACDelco GM Rotori disk kočnice originalne opreme su metalni diskovi postavljeni na glavčinu točka gdje čeljust može pritisnuti kočione pločice na površine diska kako bi usporio vozilo i predstavljaju zamjenu za originalne komponente vašeg vozila koju preporučuje GM. Ovi rotori disk kočnice proizvedeni su tako da odgovaraju vašem GM vozilu, pružajući iste performanse, izdržljivost i vijek trajanja koji očekujete od General Motorsa. GM Genuine Parts disk kočioni Rotori su dizajnirani, projektovani i testirani prema rigoroznim standardima, a podržani su od strane General Motorsa. Rotori disk kočnice se montiraju na glavčinu točka gde čeljusti pritiskaju kočione pločice vašeg vozila na površinu diska kako bi se usporilo vozilo. GM originalni dijelovi su pravi OE dijelovi instalirani tokom proizvodnje ili validirani od strane General Motorsa za GM vozila. Neki GM originalni dijelovi su se možda ranije pojavili kao ACDelco GM Original Equipment (oe). ⚠ Upozorenje : Rak i reproduktivna šteta - https : //www.P65 Warnings.ca.gov . Zadnji Kočioni Rotor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bosch Disk Kočioni Rotor

KM 155.28

Bosch disk brake rotor je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo rotore disk kočnica za skoro svaki automobil na putu danas Bosch disk kočioni

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.