• Novo
DuraGo BR31242-DuraGo? Vrhunski Elektroforetski Kočioni Rotor

DuraGo BR31242-DuraGo? Vrhunski Elektroforetski Kočioni Rotor

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Dura Go je konstruisao novu liniju kočionih rotora sa elektroforetskim premazom koji nude dinamičke performanse sa najvećom otpornošću na koroziju. Naši novi premium kočioni Rotori imaju superiornu estetiku i vrijednosti cijena koje će pogoditi profesionalne instalatere i entuzijaste automobila. Vrhunska osnovna tehnologija omogućava čvršće tolerancije i čistije odlivke. Ovim postupkom detaljnije su obrađene površine rotora. Mašina balansirana za glatko kočenje. Višestruke konfiguracije lopatica za odvođenje toplote. Neusmjerna Vrtložna završna obrada promoviše posteljinu kočionih pločica i eliminiše potrebu za mašinskom obradom prije instalacije. Dura Go BR31242 - 02 Dura Go? Vrhunski Elektroforetski Kočioni Rotor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bosch Disk Kočioni Rotor

KM 155.28

Bosch disk brake rotor je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo rotore disk kočnica za skoro svaki automobil na putu danas Bosch disk kočioni

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.