• Novo
Time i Tru ženske Fau antilop Gležnjače, dostupne široke širine

Time i Tru ženske Fau antilop Gležnjače, dostupne široke širine

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Suede čizme su u trendu, zahvaljujući Coachelli i festivalskoj sezoni. Time i Truine Gležnjače od umjetne antilop su savršen protuotrov ako niste ljubitelj haljina sa trenerkama. Ove čizme su oštriji, opušteniji dodatak vašoj odjeći, izgledaju sa stilom uz haljinu ili suknju kao i sa farmerkama. Sa laganim, fleksibilnim đonom za jastučiće, ove čizme sa blok petom imaju svu udobnost i stil koji vam je potreban. Samo at . Materijal : Gornji Dio : Poliester; Potplat : Termoplastična Guma. Briga : obrišite. Zemlja porijekla : uvezena. Visina pete memory foam footbed; lagan i fleksibilan đon otporan na klizanje. Ženske umjetne antilop Gležnjače iz Time i Tru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bella Vita Novia Patike

KM 2.00

Razmeni svoju vezicu Novia je sjajna nova konstrukcija patika od Bella Vita za koju smo sigurni da ćete voljeti! Dostupan je u perforiranoj koži ili u drskoj zmiji Tenisice idu uz sve, od

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.