• Novo
Kendra žene široka širina široka teleća koža do koljena i najlonske zimske čizme crne 7

Kendra žene široka širina široka teleća koža do koljena i najlonske zimske čizme crne 7

Stupnjevi:
KM 17.50

Iznos
Tova je dostupna

PEERAGE Kendra ženske zimske čizme od nappa kože/najlona izuzetno široke širine imaju visinu osovine od 17 inča i obim osovine teladi od 17 inča. Ova ženska čizma od 1" niske pete do koljena ima unutrašnju podstavu od flisa, vodootpornu kožnu/najlonsku osovinu i zatvaranje sa strane. Ove čizme imaju gumeni potplat maksimalne vuče, pomažući vam da stojite čvrsto protiv kiše, snijega i leda. Zagrijte stopala ove zime sa ovim elegantnim čizmama. ** Pažnja kupci * * Pronađite veliki izbor stilova široke širine na našoj zvaničnoj maloprodajnoj web stranici FAZPAZ . COM. Prijava je brza i besplatna, plus primanje trenutnog poklona od 20 besplatne dostave i razmjene, 365 dana jednostavnog povratka i prioritetne isporuke na svu robu. ** O kompaniji* * Footwearus International Corporation (Footwear US), koja se nalazi u Fairfield NJ, započela je svoje proizvodne i veleprodajne operacije 1977.godine i od tada nastavlja da isporučuje kvalitetnu obuću po konkurentnim cijenama potrošačima koji se nalaze širom svijeta. Specijalizovani za cipele široke širine, naši raznovrsni brendovi zaštitnih znakova (24 Hour Comfort, Peerage, Fuzzy i Floral) postali su široko prepoznati po kvalitetu, modi, udobnosti i pristupačnosti. Extra (E) stil široke širine od FAZPAZA. Napa Koža. 1 " Niska Peta. 17 " Visina Osovine. 17 " Široko Tele. Gumeni Potplat Sa Maksimalnom Vučom. Vodootporan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Eloise Pumpe Lake Ulice

KM 15.00

Upečatljiv ukras s navučenim detaljima osigurava da će Eloise by Easy Street biti bezvremenski dodatak vašoj garderobi Skromna peta, fleksibilni potplat i izdašno podstavljeni uložak s

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.