• Novo
Aonejewelry zaručnički prstenovi za žene dijamant i okrugli dragi kamen Opal Trio prsten postavljen u 14k čvrsta ruža, bijelo i žuto zlato 1. Carat

Aonejewelry zaručnički prstenovi za žene dijamant i okrugli dragi kamen Opal Trio prsten postavljen u

Stupnjevi:
KM 309.12

Iznos
Tova je dostupna

14k ružičasto bijelo i žuto zlato 1.00 karatni dijamant i opal okrugli oblik dragi kamen trio prsten set za žene. postoje 92 okrugla bijela dijamanta težine 0.65 karata ukupno. Boja bijelog dijamanta je H - i i ima jasnoću I1-I2. Dijamantski prsten od dragog kamenja sa starinskim dizajnom. Ovo je savršen poklon za nekoga koga volite. Ovaj prsten dolazi sa predivnom poklon kutijom. Ovaj dijamant i okrugli dragi kamen Opal Trio prsten postavljen u 14k čvrste ruže, bijelo i žuto zlato 1.00 karat, izražava harmoniju sindikata sa delikatnim u dijamantskom dizajnu. Doživite radost ljubavi sa ovim lijepo dizajniranim vjenčanim prstenom. Dijamantski set prstena za mladence manji je od onoga što se pojavljuje na uvećanoj slici. Svi dijamantni kamenčići koje smo koristili na prstenu su bez sukoba i prirodno kamenje. In-HOUSE certificirani pasijans prstenovi : specijalizirali smo se za izradu visokokvalitetnog finog nakita. Naši prstenovi su napravljeni od 100% prirodnih, neobrađenih dijamanata bez sukoba. Opal prsten je dizajniran da unese harmoniju u vaš vječni odnos. Učinite da se vaš partner osjeća posebnijim na poseban dan uz ovaj prelijepi zaručnički prsten. Naši dijamantski verenički prstenovi su postavljeni u halo zlatu koji je potpuno slobodan od bilo koje vrste poboljšanja. Proizvedeno u SAD-u sa ekološki prihvatljivim 100% materijalima bez sukoba dizajniranim i proizvedenim od strane Aone Jewelry iz New Yorka, NY Sjedinjene Američke Države. 30 dana novac leđa garancija : nudimo besplatno Dostava i besplatan popravak usluga do 30 dani. Ako nismo zadovoljni, sretni smo što ćemo obezbijediti punu nadoknadu ili zamijeniti proizvod u roku od 30 dana. Naši Setovi vjenčanih prstenova vrhunskog kvaliteta za žene dizajnirani su da pruže zadovoljstvo i udobnost. Ako želite prilagoditi veličinu prstena, možete nas kontaktirati, za više detalja pročitajte našu stranicu za otpremu i povratak. Besplatno pakovanje i 90 dana garancije : naši dijamantski zaručnički prstenovi vrhunskog kvaliteta za žene proizvedeni su u SAD-u. Nabavite Interni certificirani pravi dijamantski prsten za svog partnera i recite ne jeftinim lažnim dijamantskim prstenovima. Ako se mali ili akcentni kamenčići ili postavka prstena oštete tokom normalnog habanja i gume, do 90 dana ćemo to popraviti besplatno. Međutim, nakon 30 dana usluga je potpuno besplatna, osim troškova dostave. Molimo vas da provjerite naše dostave i povratak stranica za više informacija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.