• Novo
Simu prstenovi za žene modni modni par dijamantski prsten prijedlog braka Cirkon prsten prsten žene trendi vjenčani nakit poklon za nju

Simu prstenovi za žene modni modni par dijamantski prsten prijedlog braka Cirkon prsten prsten žene trendi

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Što se tiče naše trgovine, ovdje možete izabrati robu koju volite. Naša roba je pažljivo pregledana, a kvalitet robe je zagarantovan. Možete biti sigurni da odaberete. Ako imate bilo kakvih pitanja o robi, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pružiti najbolje iskustvo kupovine.Multi-kod pogodan za sve vrste ljudizbog različite pozicije slike, može postojati razlika u boji u boji, molim vas razumite.materijal : metal Color shownpogodan za nošenje za zabavu ili svakodnevno nošenje zbog ručnog mjerenja, molimo vas da dozvolite malu grešku, molimo vas da pazite da vam ne smeta naručivanje prije.Odabrani visokokvalitetni metali2×veličina prstena : 5/6/7/8/9/10/11/12pogodan poklon za dobre prijateljepostavite vrhovima prstiju da sijaju odabrani visokokvalitetni metalni prsten za muškarce prsten za žene prsten za žene zlato;prsten za žene srebro;prsten za žene veličina 7;prsten za žene veličina 9;prsten za žene podesiv. Materijal : metalni prsten za djevojku prsten za muškarce srebro. Zbog ručnog mjerenja, dozvolite malu grešku, molimo Vas da provjerite da li vam ne smeta naručivanje prije. prsten za muškarce plavi prsten za žene veličine 8. Pogodan poklon za dobre prijatelje prsten za žene veličine 10 prsten za žene veličine 5. Boja prikazan prsten za žene srebra prsten za žene veličine 9.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.