• Novo
Vrhunska kolumbijska odjeća za oblikovanje Faja Mujer Moldeadora Colombiana odjeća za žene aktivni život s visokim strukom bez naramenica izravnava vaš trbuh izrezuje struk Anckle dužina

Vrhunska kolumbijska odjeća za oblikovanje Faja Mujer Moldeadora Colombiana odjeća za žene aktivni život

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Izbjegavajte povratak! Niste sigurni za veličinu ili stil za oblikovanje tijela? Samo nas pitajte na 915-541-5623 ili sales@ - Fresh & Light sa srednjom visokom kompresijom najbolja je od obje riječi : top koji je moderan i funkcionalan. Oblikuje i kontroliše vaša leđa, struk i stomak. Tkanina je posebno dizajnirana tako da se neće smotati, a sadrži Bio-kristale za njegu vaše kože i pomoć pri bržem sagorijevanju kalorija. Možete ga nositi ispod sakoa ili samostalno. U svakom slučaju, tako je moderan i udoban da ćete zaboraviti da nosite kontrolnu odjeću. Vrhunska kolumbijska odjeća za oblikovanje Faja Mujer Moldeadora Colombiana odjeća za žene aktivni život s visokim strukom bez naramenica izravnava vaš trbuh izrezuje vaš struk dužine Anckle. Leggins ti izravnava stomak i izrezuje struk. Bez naramenica visokog struka. Aktivni život svaki-Wear Anckle dužine. 80 pct poliamid, 20 PCT elastanske boje Nude, Crna 8020_lt_1420.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.