• Novo
Elegantni umetci jastuka za bacanje komfora umetak jastuka poly-Cotton Shell sa punilom od Silikoniziranih vlakana-kvadratni oblik dekorativan za umetke kauča

Elegantni umetci jastuka za bacanje komfora umetak jastuka poly-Cotton Shell sa punilom od Silikoniziranih

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Elegantni Kvadratni Jastuci Sa Umetkom Za Udobnost. Cool sa mekom osjećaj. Savršen naglasak za vaš kauč ili spavaću sobu. Nudi ugodnu atmosferu i pruža jednostavan izgled sobi. Dopustite sebi da se valjate u dekadenciji koju ovi jastuci mogu ponuditi. Sadrži poli-pamučnu školjku i punjenje od silikoniziranih vlakana. Izdašno punjeno da garantuje punašan izgled i krajnju podršku. Otporan na bore i sveukupno, dugotrajna priroda. Dostupno u nekoliko veličina za zadovoljenje vaših potreba i stila. Upute za njegu : perite u mašini na nježnom ciklusu s minimalnim deterdžentom. Hladna ili topla voda za pranje. Ostavite jastuke da se potpuno osuše prije nastavka upotrebe. Umetak kvadratnog jastuka-pakovanje od 2 dekorativna kvadratna jastuka. Savršen naglasak za vaš kauč ili spavaću sobu. Idealna veličina za ugodnu atmosferu, a istovremeno pruža jednostavan izgled. Punjenje - svi umetci za jastuke imaju školjku od poli pamuka i punjenje od silikoniziranih vlakana i pružaju ne samo mekoću, već i visoku otpornost s postojanošću. Meka i prozračna za vrhunski komfor. Pakovanje-za potrebe transporta jastuci će biti vakuumski zatvoreni. Molimo sačekajte najmanje 24 sata da se vaši jastuci prošire i apsorbuju vazduh pre upotrebe. Čvrsti šavovi i nadograđeni poliester pružaju ultra žilavost, što osigurava da su svi umetci jastuka dobro napunjeni i održavaju odgovarajuću mekoću, dok imaju dovoljnu podršku i neće postati šuplji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.