• Novo
Navlaka za jastuk Rush Throw Engleska Abeceda jastučnica moderna Navlaka za jastuk Kvadratna jastučnica dekoracija za kauč na razvlačenje Car Black S1163

Navlaka za jastuk Rush Throw Engleska Abeceda jastučnica moderna Navlaka za jastuk Kvadratna jastučnica

Stupnjevi:
KM 13.46

Iznos
Tova je dostupna

Vrhunski materijal : ova vrsta navlake za jastuk za bacanje izrađena je od visokokvalitetnog baršuna od kože breskve, koji može biti garancija mekanog i udobnog materijala. Osim toga, pogodan je za kožu. Drugačiji obrazac : postoji veliko slovo "A do Z" okruženo žutim klasjem pšenice i kruna dizajnirana u jastuku za bacanje. Možete izabrati svoje omiljeno pismo. Pogodne prilike : ova mekana i udobna navlaka za jastuk može biti kao kućni dekor, u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, radnoj sobi ili u vašem automobilu; takođe može biti kao dekoracija prodavnice, u kafiću, restoranu, prodavnici odeće ili baru. Osim toga, može se koristiti kao dobar poklon za vaše roditelje, prijatelje, drugove iz razreda ili djecu. Veličina i boja : dimenzija ovog mekog i udobnog jastuka za bacanje je oko 18"×18"/45cm×45cm (može postojati greška od 1-3 cm, što je normalno.). Dvije glavne boje, crna i žuta su dizajnirane u ovom jastuku za bacanje. Nevidljivi patentni zatvarač : jaki nevidljivi patentni zatvarač čini navlake za jastuke lijepim i izdržljivim.Štampani uzorak na prednjoj strani, običan baršun od kože breskve na poleđini. Navlaka za jastuk za žurbe Engleska Abeceda za bacanje jastučnice moderna Navlaka za jastuke Kvadratna jastučnica dekoracija za kauč na razvlačenje Car 18 x 18 inča Crna (slovo K) S1163.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.