• Novo
Rosarivae plastične posude za torte posude za torte ploče za torte za rođendan

Rosarivae plastične posude za torte posude za torte ploče za torte za rođendan

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis ove ploče za torte izrađene su od materijala za kućne ljubimce za hranu i uglavnom se koriste za pružanje izvrsnih predjela, deserta i drugih delicija. Pogodno za domove, desertne radnje, restorane i druga mjesta. Vrlo su praktične i izdržljive podloge za torte. Karakteristike-Boja : zlatna-Materijal : PET-Veličina : 6, 30x6, 30x2, 00cm/2, 48x2, 48 X0, 79in-savršen dodatak dekoraciji vaše torte i drugih deserta, čineći vašu hranu ukusnijom. -Mogu se koristiti za jastuk kolača i deserta, koji su vrlo zgodni. - Materijal za hranu, zdrav je i siguran, može se lako koristiti. Takođe, možete ga koristiti više puta nakon čišćenja. - Može se koristiti za izlaganje torte, tiramisua, mousse torte, torte od sira, peciva i druge pečene hrane-zlatni tacni za torte su luksuzni i elegantni, izuzetni i elegantni.Paket uključuje : 20 x prikazivanje tacne savršen dodatak tortu i drugih deserta' ukras, čineći hranu više ukusna. Mogu se koristiti za jastuk kolača i deserta, koji su vrlo zgodni. Materijal za hranu, zdrav je i siguran, može se lako koristiti. Takođe, možete ga koristiti više puta nakon čišćenja. Može se koristiti za izlaganje torte, tiramisua, mousse torte, torte od sira, peciva i druge pečene hrane. Zlatne tacne za torte su luksuzne i elegantne, izuzetne i elegantne.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.