• Novo
Devojke štampane reverzibilne mrežne kratke hlače

Devojke štampane reverzibilne mrežne kratke hlače

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Nabavite dva sportska stila za cijenu jednog s atletskom radom od tiskane reverzibilne mrežne gaćice. Oni sadrže reverzibilni dizajn s jednom stranom koja je izrađena od mreže sa šiknim tiskanim uzorkom, dok je druga strana izrađena od glatke tkanine dresa sa kontrastnom oblogom. Ona može nositi mrežnu stranu iznutra za topliji dane kada treba ostati breey ili dres na unutrašnjosti za mekši osjećaj. Pokriveni elastični pojas i nacrtavanje pružaju snagu, prilagođenim prikladnim. Ove dupinske kratke hlače dostupne su u različitim stilovima i dobro rade u aktivnim i povremenim situacijama. Atletska djeluje djevojke tiskane reverzibilne mrežne šorc : 100% poliester. Hlače. Reverzibilni dizajn. Mrežica sa štampanim uzorkom. Glatki, čvrsti dresovi bočni sa kontrastom. Dolphin stil sa zaobljenim bočnim prorezima. Pokriveni elastični pojas sa crtežom. Dostupno u različitim stilovima. Strojno oprati hladno, operite se poput boja, samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi, suhom, srednje gvožđe, ne koristite omekšivač tkanine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vožnja materinom

KM 7.75

Ova dva prekrasna haljina za majčinstvo je super slatka i savršena za bilo koju priliku! Haljina je izrađena od meke poliesterskog dresa i karakteristika lepršavih rukava i elastični st

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.