• Novo
Zabaviti svjetski FW122082SM djevojke Alice in Wonderland Alice kostim - mali

Zabaviti svjetski FW122082SM djevojke Alice in Wonderland Alice kostim - mali

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Broj dijela proizvođača : FW122082 SMRESSRES SVOJ DJEVOJKA ZA HALLOWEEN, zabave ili bilo koji drugi kostim prigodu s ovom Darling Halloween Coustme idejom koja prikazuje mladu juroinu djetinjstva klasične Alice u Wonderlandu. Ikonična svijetloplava haljina je delikatno naglašen gornjim polkom, priloženom pregaču, čipki ruffles i vrpcom. Također uključen je samo pravi dodaci za kostim za Halloween : traka za glavu sa priloženim lukom. Alice u Kostimu čudesa za djevojčice savršena je ako tražite nešto lijepo i žensko u kombinaciji s zabavom i avanturama za svoju kćer. Dodajte svoje gaćice i cipele. Obuci : Haljina je priložila pregaču s uvozom trake za glavu. Preporučuje se . Klasični dizajn . vrhunska kvaliteta . Marka : Zabavni svijet. Malo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Swiss + Tech Snow Gant

KM 12.49

Da li on lopa snijeg, udarajući padine ili samo pokušavajući ostati tople i suve, ove snežne hlače iz švicarske tehnologije moraju imati zimsku stavku za svoju garderobu Oni su izolira

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.