• Novo
Disney pixar igračka priča Buzz Tutu Deluxe Girl Halloween Fanchine-haljina kostim za odrasle, s

Disney pixar igračka priča Buzz Tutu Deluxe Girl Halloween Fanchine-haljina kostim za odrasle, s

Stupnjevi:
KM 10.14

Iznos
Tova je dostupna

Priča o igračka Disney Pixar Pretvorite svoj tot u malo svemirski heroj ove godine kada pokupite deluxe buzz tutu tutu tutu. Do beskonačnosti i šire. Tvoja će kćer imati eksploziju na Zurgu i sve što zli zlikovci dolaze na put dok je sve obučena u ovom posebnom buđenju kostimu. Udružujući se sa Woodyjem, Rexom, Jessiejem i ostalim prijateljima za igračke vaše djetete i stvarno ćete napraviti ovaj Halloween nezaboravan. Priča o igračkama Halloween : Buzz Tutu Deluxe haljina za djecu ima sjaj na rukavima i dnu haljine. Odštampana grafika na haljini kako bi izgledala kao Buzz Lightyear. Krila se pričvršćuju na haljinu w / učvršćivač kuke i petlje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gab Blazer jakna

KM 2.33

U kombinaciji poliestera i Rayona sa nagovještajem rastezanja, ova jakna za odijelo nudi ugodan fit modernim izgledom Uparite ga s bilo kojim košuljom za dolje dolje dostupne u raznim boja

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.