• Novo
Celtic Songlines Linte CILTILTIGH

Celtic Songlines Linte CILTILTIGH

Stupnjevi:
KM 17.13

Iznos
Tova je dostupna

Postoji li takva stvar kao `keltska muzika 'i ako jeste, šta je tačno? Pridružite se Donal Lummmu dok putuje na sve europske keltske nacije od Hebrida u Galiciju da nauče koji keltski muzički identitet znači u modernoj Evropi . Postoji li takva stvar kao `keltska muzika 'i ako postoji, šta je tačno? Ovo je pitanje da je Donal Launny tražio odgovor na slijedeći seriju Celtic Songlines na RTE televiziji. D [NAL je putovao u sve europske keltske nacije od Hebrida na sjeveru do Galicije na jugu, u posjeti Ostrvu čovjeka, Walesa, Cornwall-a i Bretanja kao i Irska. Uz način na koji se upoznao sa muzičarima, istoričarima i folkloristima koji su pomogli izgradnju fascinantne slike onoga što znači keltski muzički identitet u modernoj Evropi. Postoji li takva stvar kao keltska muzika 'i ako postoji, šta je tačno? Ovo su neka od pitanja koja su donalni Lunny tražili odgovore na slijedeći seriju Celtic Songlines na RTE televiziji. D [NAL je putovao u sve europske keltske nacije od Hebrida na sjeveru do Galicije na jugu, u posjeti Ostrvu čovjeka, Walesa, Cornwall-a i Bretanja kao i Irska. Uz način na koji se upoznao sa muzičarima, istoričarima i folkloristima koji su pomogli izgradnju fascinantne slike onoga što znači keltski muzički identitet u modernoj Evropi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Maverick maestro

KM 22.88

Maurice Pereess vodi neobičan američki muzički život Rođen je do bagdadijskog oca i poljske majke, njegova prva muzika bila je arapska i jidiška pjesama Odrastao je u New Yorku Washing

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.