• Novo
Avia Studio Girls Girls Gambers sa bočnim džepovima, veličine 4-18

Avia Studio Girls Girls Gambers sa bočnim džepovima, veličine 4-18

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Vaša se djevojka može kretati i istaknuti se u tiskanim gamašima iz Avia. Ravne šavove pružaju dodatnu udobnost i smanjite neželjene trljanje i sadrže novu super rasteznu tkaninu koja će joj držati cool i suhe savršene za bilo koju aktivnost ili povremeni stil sporta ili ležernog spolja. Stil povlačenja. Prošireni široki pojas dodaje udobnost i stil. Četverostrani rastezanje. Bočni džepovi za sprečavanje vaših stvari. Mesh Inset vas drži cool i lagano. Vlažnost Wicking tkanina za pomicanje znoja od kože da vas drži suhom i svjetlošću. 45% reciklirani poliester / 44% poliester / 11% spandex. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Djevojke su tiskale atletske tajice iz Avia.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2. Toddler Comfy krzno

KM 1.67

Tvoj malo jednom može biti nevjerojatan grover iz "Sesame Street " ovog Noć vještica u ovom groveru 2,0 Toddler Comfy funti kostim! Proizvod uključuje mekog kombinezona sa odvojivim ogrt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.