• Novo
Justice Girls oh tako mekani logo Bikini 5pk SZ 6-16

Justice Girls oh tako mekani logo Bikini 5pk SZ 6-16

Stupnjevi:
KM 9.29

Iznos
Tova je dostupna

Naše Justice Shine Sigline Logo Bikini je savršen fit sa super slatkim detaljima struka lurex-a. Mekana tkanina za rastezanje tkanine i stiling pruža potpunu udobnost za cjelodnevno trošenje sa savršenim fit. Ova silueta nudi i potpunu pokrivenost i i dalje je jedna od naših najprodavanijih tijela. Prava količina sjaja na struku koja je brušena elastična elastična kako bi se osiguralo ugodno uklapanje na kožu! Veliki kvalitet s tradicionalnom siluetom i zabavnim detaljima dizajna moraju se u svom asortimanu moraju. Pruža potpunu pokrivenost. Oh tako meka tkanina. Logo Lurex prugasti elastični pojas. Ojačani šavovi da se osigura ne otkrivanje. Nema vožnje osiguravajući udobnost. Mekani prozračni 93% pamuk 7% Spandex Stretch tkanina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2. Toddler Comfy krzno

KM 1.67

Tvoj malo jednom može biti nevjerojatan grover iz "Sesame Street " ovog Noć vještica u ovom groveru 2,0 Toddler Comfy funti kostim! Proizvod uključuje mekog kombinezona sa odvojivim ogrt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.