• Novo
Jedinstveni loom Grant Chateau prostirka tamno plava siva 4 '1 okrugla granična berba savršena za trpezariju ulaz za spavanje sobe za dječju sobu

Jedinstveni loom Grant Chateau prostirka tamno plava siva 4 '1 okrugla granična berba savršena za trpezariju

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Sofisticirani dizajni i prigušene boje čine ovaj chateau kolekciju zaista jedinstvenim. Pila je teksturirana za vintage izgled i osjećaj koji isporučuje zrak luksuza u vaš dom. Sa svojim elegantnim izgledom, tepih za chateau dat će vam dekor kuće Elegancija koju ste tražili. Tamno plava / 4 '0 x 4' 0 krug. 85% slušalica polipropilen i 15% Chenille pređa. Mašinski izrađeni. Prostirke za područje. Turska. Obiteljska soba; Kućni ured; Kuhinja; Trpezarija; Dječja soba; Spavaca soba. 0,25 inča. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Zatvoreni. Da biste uklonili sve nabore, okrenite prostirku naopako i ubacite u oba smjera, vršite pritisak. Vaš će tepih ležati ravno u roku od nekoliko dana. Slike i dimenzije prostirki su što precizniji. Dimenzije i boje mogu se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.