• Novo
Krakore za Noć vještica na otvorenom zatvoreni, tarmeek Halloween prostir za vrata crtani pod kat hodnik Kuhinjski nožni prostirki mekani neklizajući, pad dekora za dom

Krakore za Noć vještica na otvorenom zatvoreni, tarmeek Halloween prostir za vrata crtani pod kat hodnik

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Halloween prostirta za vodu u obliku hodnika u apsorpciji mat stopala mekani ne-sklizač : Halloween Home Decoras Doormats, Kreirajte odmor za odmor, sretan Halloween.Material : poliester Sape : 40 x 60 cm Debljina : 0,7 cmplplplicable opseg : hodnik; Ulaz; Vrata ; Vanjski; Dnevna soba ; Predvorje; Kuhinja.Slip otpornost : vodootporan, abrazivni otpor; Antiklistička pvcffabrična oseća se meka i udobna, fleksibilna, statična, antistatička. Manote : Proizvodi moraju se savijati za otpremu, nemojte biti kvalitetne probleme, molim vas osigurajte da je upotreba prostirki, veličina veličine 0,5 cm -1 cm. efekat će imati razliku u boji. 【Jedinstveni dizajn】 Dizajniran sa jedinstvenim elementima Halloween, garantiramo visokokvalitetne proizvode, samo da vam donesemo najbolje iskustvo. Široka primjena i jednostavan rad. Postavke izgleda su vrlo lične. Ukrasite svoj dom boljim i stvorite jedinstvenu halloween zabavu!. 【Modni ukras】 Savršen za ukrašavanje dolaska Halloween-a, dodajte osjećaj ukrasa u vaš dom i ured i stvorite vještinu svečane atmosfere. Profesionalni ručni rad, aplikacija za više scene mogu se koristiti za ukrašavanje sa više scene, ovaj proizvod može poboljšati vašu kvalitetu života i učiniti vaš život boljim i zanimljivijim. 【Izvrsni poklon】 Ovaj proizvod sa karakteristikama za Noć vještica je vrlo pogodan za Vaša porodica i prijatelji kao poklon za Noć vještica, siguran sam da će voljeti ovaj proizvod i koristiti ga na Noć vještica . 【Visoka kvaliteta】 Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i nije lako oštetiti ili slomiti tokom upotrebe. Izdržljivi su i mogu vam dugo služiti . 【100% povrat zadovoljstva】 - Hvala vam puno što ste odabrali naš proizvod, nadamo se da ste zadovoljni proizvodom i uslugom koju ste dobili.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.