• Novo
NakitKlub Srebrna lanac ogrlica za žene -. Sterling Srebrna ogrlica sa blistavim originalnim 2. CTW crni safir - CHIC, zapanjujući srebrni izjavi ogrlice pokloni JewelersClub

NakitKlub Srebrna lanac ogrlica za žene -. Sterling Srebrna ogrlica sa blistavim originalnim 2. CTW crni

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Savršen dodir blista za svakodnevno trošenje. Želite sofisticiranu, ogrlicu od prirodnog izrađenog dragog kamena koja je trajno napravljena za izdržavanje svakodnevne habanje. Na Jewelers Club stavljamo kvalitet i zanatstvo, kovanje našeg privjesaka od dragulje iz izdržljivog .925 srebra koji je poliran do visokog sjaja, sa blistavim svjetlucam cvjetnim safirnim naglaskom. Nauš svjetlucav Garland vise iz čvrstog užad u konopcu s pouzdanim oprugom Grin Clasp . Jewelers Club Gemstone Privjeske karakteristike : . - Zapanjujući dizajn. - .925 Sterling srebro. - 2,00 CTW crni safirni akcenti. - Lanac konopa. - Stručnjak za oprugu. Ukusan i šik. Ova jednostavna, ali sofisticirana ogrlica od dragog kamena dopunjuje bilo kakvu odjeću, bilo da su to traperice i tee ili elegantna koktel haljina. Luksuzan komad bilo koja žena obožavala bi se, ova prekrasna ogrlica čini savršen poklon za vašu značajnu drugu, braću, prijatelju ili. Mama! Izrađen sa originalnim draguljima i .925 srebrnim srebrom. Ova zapanjujuća ogrlica izrađena je sa nulta-niklama, nulta-olovom .925 srebrna i originalna 2,00 CTW crna safir na iritaciji zadržati se sigurno od iritacije i osigurati jednostavno, udobno nošenje. Na Jewelers Club-u s ponosom nudimo naše kupce ekskluzivni, kvalitetni nakit po povoljnim cijenama. Obrišimo naše jedinstvene komade s pažnjom, da vam pružimo apsolutnu najbolju kvalitetu, umjetnost i izradu za stopu. Kada je u pitanju ogrlica sa savršenom privjeskom, nosite se sa svime, želite kvalitetan srebrni privjesak Sterling. Na nakitu je formirala svoj privjesak za dragulje od izrazito izdržljivog .925 srebra sa blistavim vijencima od 2,00 ctw crni safir - za lijepo sjajan, privjesak koji ćete voljeti da se pokaže . Klasična ogrlica za vječnost želite da obučete svaki dan. Svojim pouzdanim opružnim kopčom za prstena i čvrstim postavkama prong, ovaj izdržljiv lanac sa privjeskom ogrlicu za žene često se nosila i dodao malo dodatnog sjaja u vaš dan. Naše ogrlica s privjeskom sa privjeskom čini prekrasnom godišnjicu poklon za nju, božićni poklon za suprugu ili rođendanski poklon za mamu!. Kvalitetno izrađeno s autentičnim 2,00 CTW crnim safirnim akcentima i sjajnim, nula-nikalkom, nulta-olovo .925 srebrna od srebra Naše okrugle ogrlice za žene su stručno izrađeni za zaštitu kože od iritacije. Dakle, možete dati izjavu svaki dan sa srebrnim privjeskom koji volite - u potpunoj udobnosti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.