• Novo
Anavia Happy Birthday Pokloni od nehrđajućeg čelika modna ogrlica za rođendan čelični poklon nakita za nju, rođendanski poklon za prijateljsko-[srebrna mini kristalno srce, plavo-narandžasta poklon kartica]

Anavia Happy Birthday Pokloni od nehrđajućeg čelika modna ogrlica za rođendan čelični poklon nakita za

Stupnjevi:
KM 19.98

Iznos
Tova je dostupna

✿ Sretan rođendan nakit i karticu Ova osjetljiva ogrlica za rođendan ima sjajan šarm za kristalno srce, visi iz nježnog lanca od nehrđajućeg čelika. Svaka rođendanska ogrlica u ovoj kolekciji dolazi sa nezaboravnim citatom otisnom na kartici želja. To čini prekrasan i promišljen dan za rođendan za porodicu, prijatelju, djevojku. Ogrlica od nehrđajućeg čelika Divna i jedinstvena ideja za poklon da se tuširaju važne ljude u vašem životu sa slatkom, nježnim i kreativnim dar. ✿Materijali Koristim 316 L hirurški materijal od nehrđajućeg nehrđajućeg sloja za izradu nakita, što osigurava da neće izblijediti ili gubiti sjaj u bilo kojem trenutku, a hipoalergeni, što ga čini sigurnim za alergijske ljude. Upute za njegu, iako se koriste materijali izrađeni od nehrđajućeg čelika, preporučujem da ne spavate, plivate ili prskajte hemikalije (I.E. parfemi, losioni ili sprej za tijelo) na ogrlicu da biste sačuvali svoje savjete za sačuvanje Dugocjenost ogrlice.to čisti, najbolje je koristiti meku krpu od mikrovlakana za čišćenje nakita od mrljenja. Materijal : nehrđajući čelik. Privjesak Veličina : 0,47 "LX0.39" W. 16 + 2 "lanac kabela. Ogrlica će biti upakovana karticom u poklon kutiji Anavia spremna za poklopcu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.