• Novo
Rewenti bez maziva za žene Udobne bez čeličnih prstena prsluka Prozračiva prikupljanje sportske žene Žena Donje rublje 4

Rewenti bez maziva za žene Udobne bez čeličnih prstena prsluka Prozračiva prikupljanje sportske žene Žena

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Odvojivi podlogu, lakše za oprati jastučiće, možete li se nositi kao svoju naviku. Sigurnosni materijal : tkanina je vrlo glatka i nježna na vašoj koži, ne bitna elastica će zadržati u obliku grudnjaka i zatvoriti u vašu obliku Tijelo i čine da je grudnjake izdržljivije pranje, nadalje, ova tkanina je takođe vrlo prozračna, možete ga nositi da biste je mogli nositi da spavate i sa velikim otporom za piluju i izblijedjelje, neće biti piluja i ostane u boji u svim brašnim vremenom. Udobno i meko : Naš sestrinski grudnjak izrađen je od mastanske meke i prozračne tkanine, sa velikim dizajnom Stretch.u oblika, na raspolaganju trake i smanjuju ispupčenje i donje ponude za svakodnevno mjesto. Višak znojenja, obavezno se nosite u cijelom danu. Widerider naramenice da vam daju dodatnu podršku i udobnost da biste ublažili stres na ramenu i kopaju. Ovo je osnovna značajka za žene s veće poprsje.Care uputama : lako Operanje, uklonjiva podstava omogućava vam pranje podloga zasebno. Bežični dizajn i njegov materijal Izbjegavajte deformiranje u opetovanom pranje. Sezona : Četiri Seasonsgender : Žene, trudnice : Ležerno, Daliy, Sleep Material : NO Rimspathen Type : Cure Colorstyle : Regularno, FASHIOL Dužina : Ručno oprati hladno, viseći ili linijski dizajn i modni dizajn čine vam višestrukim dizajnom Napravljen od materijala, mekog osjećaja ruku, ne štete vama. Molim vas pogledajte našu grafikon veličine umjesto grafikona veličine i možete ga pronaći na našim slikama ili iz opisa. Dozvolite da se razlikuju od lagane 1-2cm razlike u ručnoj Mjerenje i malo varijacije boja za različite postavke zaslona, ​​hvala na razumijevanju! 1 inča = 2,54 cmthank you i lijep dan! Šteta : 1. S mali : 4 Veličina : 8 EU : 34 Veličina kupa : 34-75bc poprsje : 62-70cm / 24.41-27.56 '' grudnjaci za žene. sportski grudnjak za žene. WOOD Plus Veličina. čišćenje ispod 5 dolara 10. Plus grudnjaka veličine za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.