• Novo
Donje rublje za žene čipka Ženska čipka BRA bešavni grudnjak sa prednjim sportskim poklopcem plus veličine Sportski grudnjaci za žene

Donje rublje za žene čipka Ženska čipka BRA bešavni grudnjak sa prednjim sportskim poklopcem plus veličine

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Čipka za ženska čipka BRA bešavni grudnjak sa prednjim sportskim poklopcem plus veličine Sportski grudnjaci za žene 2x Comfort grudnjak ima elastičnu memoriju oblika. Savršeni grudnjak, idealan za svaku ženu koja želi kombinirati ženstvenost s praksom. · 1 kom brano bolniji umetci, kopanje natrag, a prozračno zahvaljujući posebnom elastičnom tkaninu i savremenom sistemu, omogućava kontinuirano recirkulaciju Air.comfort grud se prilagođava bilo kojoj veličini i mjerama jest koji nosite na majicama, počevši od s do 3xl! Pokriva i održava prirodnu grudi bez zalogaja, bez žica, a bez ometajućih remena. Možete ga nositi u bilo kojem Vrijeme, čak i noću, biti ispod vaše odjeće. Ne pritiska se, ne zategne se, ne smeta. Prilagođava se vašim obrascima podržavajući ih! Lako se oblači i sa vrha i dna i može se oprati u perilici rublja bez straha od oštećenja. S posebnom teksturom saće saće, rezervacija ventilacije uz recirkulaciju zraka koji vas cijeli dan drži svježi i suši. Nema više bolnih umetci, kopajućih kaiševa ili leđa. Možete ga nositi u bilo koje vrijeme, čak i noću, ispod odjeće. Ne pritiska se, ne zategne se, ne smeta . prekriva i održava prirodnu grudi bez stožera, bez žica i bez poremećaja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.