• Novo
Taco Žene Maxi Haljine Dugi Rukavi Cape Jacket Party Vjenčanje Gost Veče Matursko Veče

Taco Žene Maxi Haljine Dugi Rukavi Cape Jacket Party Vjenčanje Gost Veče Matursko Veče

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Taco žene 2 komad Maxi haljina dugi rukavi Cape Jacket Party vjenčanje gost večernja Matura Maxi haljina za žene 2 kom set, poliester tkanina. Ovaj ženski set od 2 komada uključuje udobnu haljinu bez rukava i kratki rukav dugačak ogrtač. Dvodijelna haljina za žene, meka i prijatna za kožu, tkanina je prozračna, udobna za nošenje, bezbrižna za njegu i može se prati ručno ili u mašini. Maxi haljine za žene set, različite veličine su dostupne za vas da izaberete : S, M, L, XL, 2 XL, 3xl, 4 XL, 5 XL, pogodne za evropske i američke žene, elegantne i moderne, savršen poklon za vašu ženu, majku, ćerku ili prijatelje. Casual maxi set haljina za klub, zabavu, noćni izlazak, odmor, putovanja, kupovinu, večeru, rođendan, ulicu, plažu, izlaske, sport, festival, svakodnevne, kućne i druge posebne prilike, kreirajte šik noćni izgled i imajte ženstven i moderan izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Frostluinai Štednja

KM 1.00

Ženska Moda PlVeličina okruglog vrata čvrsta duga haljina Helf dugmad za rukave Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.