• Novo
Hlače Saver Custom Fit Automotive Podne prostirke za Volvo S Sva vremenska zaštita za automobile, kamione, SUV, kombi, teška dužnost Ukupna zaštita, Tan

Hlače Saver Custom Fit Automotive Podne prostirke za Volvo S Sva vremenska zaštita za automobile, kamione,

Stupnjevi:
KM 43.99

Iznos
Tova je dostupna

Hlače saver Custom Fit 4pc Car TAT SET ZA VOLVO S90 2021, dizajniran prilagođeni prilagođeni složenim konturama i površinama površine vašeg prostora vašeg vozila. Hlače čuvar prilagođenog mat za automobile zaštitit će vaš interijer tepih i pomoći u držanju dubokih žljebova kanala, snijeg, blato, izlijevanja i krhotine u jedinstvenu središnju tavu koja se zamraju do 500 ml (16 oz.) Vode i lako obrišite ili isperite čisto. Custom Fit : Vaša prostirka za automobile su izrezani kako bi se uklopili tačan izgled vašeg Volvo S90 poda, tako da instaliraju u sekundi bez vijaka, vijcima, pričvršćivača ili alata . Zaštitite svoj automobil i odjeću : duboki žljebovi kanal vode, snijeg , blato, izlijevanje i krhotine u jedinstvenu središnju tavu koja zamrače do 500 ml (16 oz.) blata i lako obrišite ili ispire oči . superior svih vremenskih performansi Auto prostirke : izrađen od netoksičnog otpornosti na vrijeme reciklirane vremenske prilike PVC, pantalone bez BPA su vodootporni i mirisni čak i u ekstremnim vremenskim prilikama i održavaju fleksibilnost i izdržljivost do minus 76Ã ° C) . Neklizajući dizajn : fleksibilne nibs prianjaju pod MAT na mjestu bez oštećenja tepiha vozila . Izrađen u Sjevernoj Americi : Ponosno se proizvodi u Kanadi od strane članova Ujedinjenih čeličnih radnihra (USW lokalni 1-500) i podržani garancijom za život za vaš mir.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.