• Novo
3D MAXPIDER Kagu serije Prednji kat, 2014- BMW I3, Crna

3D MAXPIDER Kagu serije Prednji kat, 2014- BMW I3, Crna

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Želite zaštititi unutrašnjost svog automobila iz elemenata dok dodajete eleganciju i klasu na stil vašeg vozila. Ove kabu serije po mjeri od 3 D Max Pider imaju elegantnu teksturu od karbonskih vlakana i troslojnu konstrukciju koja je funkcionalna i elegantna . Za razliku od tradicionalnih podnih prostirki, ove prostirke sadrže patentirani donji sloj protiv klizanja koji drži prostirke na mjestu bez naštećenja originalnog tepiha i ne napušta nib oznake. Površinski slojevi izrađeni su od termoplastične gume s teksturom ugljičnog vlakana za nadopunu različitih vozila u jedinstvenoj crnoj boji. Inovativni unutarnji sloj XPE minimizira umor za stopala i pruža zvučnu barijeru za mirniju vožnju, ali materijal je netoksičan i mirisan . Dizajniran za 2014-2020 BMW I3, ove prostirke pružaju prilagođenim i idealnim prikladnim za vaše vozilo podudaranjem tačnih kontura kabine da zarobi nered i izlijevanje da bi vaš automobil zadržao u netaknom stanju. Ovaj set MAT uključuje 3 komada prostirke za prednje retke za dodavanje sloja stila i zaštitu od svih vremenskih prilika u vaš automobil .. Zaštitite svoje vozilo u stilu sa kabuskim podnim prostirkima 3 D Max Piderom. Inovativne troslojne prostirke za auto podne su dizajnirane da bi zaštitili unutrašnjost vašeg vozila sa stilom. Po mjeri opremljenim za kompatibilnost sa 2014-2020 BMW I3; Sadrži 3 komada prednjih obloga za red. Izgradnja svih vremenskih prilika pruža izdržljivost i zaštitu od vanjskih elemenata. Dno sloj protiv klizanja drži prostirke na mjestu bez štete originalnom tepihu; Nema čičak ili nib maraka. Podignute trodimenzionalne ivice podudaraju tačne konture kabine za davanje maksimalne pokrivenosti i zamke izlijevanja i zamrzavanja. Izgradnja bez mirisa pruža vam zaštitu od poda bez gumenog mirisa tradicionalnih prostirki. Lako se čisti bez oštrih sredstava za čišćenje; Upotrijebite vlažnu krpu ili crijevo ih prostirete i osušite. Boja : crna. Dimenzije (L x Š x V) : 32 x 22 x 5 inča. Težina : 3 kilograma. Garancija proizvođača : trogodišnja garancija. Dodatne karakteristike Boja : crna. Materijal : Kagu. Terminologija dela ID : 12393. Odgovara : 2014-2021 BMW I3 i više - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elantra limuzina 2014-

KM 1.00

Profil 1 red Pokrivanje footwell i 2 red Pokrivanje footwella Crni podni oblozi (741741040) Westin, 4 komada Westin profil s podnim oblogom za zaštitu tepiha vozila iz svakodnevnog troše

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.