• Novo
Američki umjetnički dekor Tiki bar reljefni metalni znak - dekor sobe za bar, man pećina, garaža, igraonica i još mnogo toga

Američki umjetnički dekor Tiki bar reljefni metalni znak - dekor sobe za bar, man pećina, garaža, igraonica

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte malo šarenog zidnog dekora u svoj kućni bar, man pećinu, podrum ili piće s tim živim i reljefnim metalnim znakom tiki bara. Napravljen od laganog metala i pucanja s bojom, velikim tekstom i prikazivanje tradicionalne tiki karikature, ovaj znak je siguran da se privuku pažnju i povuku fokus bez obzira na to gdje ga postavljate. Dimenzija 25 "H x 9 " l i opremljen vješalicama za pila za jednostavno viseće, ovaj zidni znak dekor je povjetarac za vješanje i čini sjajan dodatak drugim znakovima u baru kod kuće ili dolje Na vašem lokalnom pabu. Specifikacije proizvoda : Dimenzije : 20 "H x 12 " L X 0,50 "D Težina : 1 lb Šarena signala - ovaj živopisni metalni znak karakteristične su bujne tropske boje koje čine privlačnu signalizaciju za vašu domaću traku ili čak vaš lokalni tiki bar. Reljefni metalni znak - ovaj jedinstveni zidni zidni znak ima blago reljefnu ili podignutu komponentu komadu; dajte mu malo teksture, dubine i dimenzije . Lagana i izdržljiva - izrađena od laganog materijala još uvijek je lagan Izdržljiv za rukovanje za svakodnevnu upotrebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.