• Novo
Židobrana Likovna umjetnost 'Gold Edged Teal II' platnena umjetnost Chris Paschke

Židobrana Likovna umjetnost 'Gold Edged Teal II' platnena umjetnost Chris Paschke

Stupnjevi:
KM 47.81

Iznos
Tova je dostupna

Umetnik : Chris Paschke Subject : Floralstyle Vrsta : Galerija Arthis Spreman za hapljenje, umjetnički komad zamotane u galeriji sadrži zlatnu i crnu liniju Cvijeća na tealskoj pozadini. Comport sa sumi četkom i kontinuiranom studije sa Azijski majstori donijeli su je "Ljubazno u svijet pasivnih, mirnih zenskih koncepata i jednostavnost azijskog umjetnika". Minimalizam ona donosi divlju jabuku u njenim mekim travama, cvjetnim, likovima i ručno radom nastavljaju procvariti novim vizijama, bojama i teksturnim studijama. Mnogi su izleti u Kinu poticali njenu želju da saznaju više o umjetničkom obliku i odveli su da stvore životno okruženje u planinama središnjeg kalifornije. Kad je to suvremeni, rustikalni, moderan ili tradicionalni stil, zaštitni znak likovnih umjetničkih ponuda Različita visokokvalitetna, pažljivo izgrađena zidna umjetnost koja će zasigurno nadopuniti bilo koji stil. Pružamo obilje tema umetnosti koji se kreću od fascinantnih sažetaka do prekrasnih pejzaža, u asortimanu veličina koji će zasigurno iznijeti uzbuđenje na bilo koje područje vašeg doma. Od spavaće sobe do dnevnog boravka, ili čak ured, zaštitni znak likovne umjetnosti čini profesionalno ručno izrađenim, spremnim za objesiti zidni dekor koji će se više diviti! Chris Paschke 'Gold Edged Teal II' platno čl.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 3.33

16x16 crna uramljena štampa pod nazivom "Tribalna obala I " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa samo nekoliko

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.