• Novo
Babsbule zimske jakne za žene klirens dame modni čista boja sa patentnim zatvaračem pamučni prsluk prsluk kratki topli prsluk

Babsbule zimske jakne za žene klirens dame modni čista boja sa patentnim zatvaračem pamučni prsluk prsluk

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski dugi rukavi koji blokiraju boju dugi pleteni džemper kardigan Jacketimajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i screen.Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2. modni dizajn vas čini privlačnijim 3.Savršen spoj sa omiljenim šorc, helanke, crne pantalone, teksas farmerke, etc4.Izvrstan za svakodnevno, nemaran, Sport, siguran sam da ćete mi se!Informacije o proizvodu : sezona : jesen, zima Spol : Žene prilika : dnevno,ležerno,Sportmaterijal : Cowboy Pattern tip : Solid Style : Casual Sleeve dužina : dugi Rukavpomoć : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line suhost što dobijete : 1 kom ženski kaput 【ženske jakne lagan】ovaj ženski kaput od tople tkanine. Visokokvalitetni lagani materijal, koji može pružiti izuzetan komfor i izdržljivost. 【Atraktivan dizajn】jakne sa patentnim zatvaračem, lagani sakoi,jakna sa okovom, Univerzitetska jakna, jakne i kaputi od flisa, donji sakoi i parkovi, jakne za sport i rekreaciju, jakne za skijanje.Slatka jakna može pokazati vaš sopstveni stil. 【Laka Kolokacija】meka tkanina, umjerene debljine u prohladno proljeće, jesen i hladnu zimu. Pogodno za jesen,zimu i proljeće, dovoljno toplo kao i nošenje u ćebetu,pogodno za svakodnevno nošenje,Izlazak,praznike,večeru,posao,školu,zimu, sport,odmor,uličnu odjeću. Uparite sa farmerkama ili nogavicama i štiklama/čizmama i bićete zvezda u gomili. 【Fit Za svaku priliku】 - ženske casual zimske jakne super odgovaraju za proljeće, jesen i zimu. Savršeno za casual dnevno, škola, zabavljanje, photo shoot, kupovina, rođendan, stranka, pokloni, vikend, piknik, street wear, Valentinovo, Halloween, Božić. Poklon za žene, tvoju mamu, djevojku, kćer, ženu. Kao rođendane, zahvalnosti i Božić poklone. 【Njega Odjeće】 - Ne Izbjeljivati! Peglajte na laganoj vatri. Ne perite vrućom vodom, objesite ili osušite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.