• Novo
Grianlook ženska Outwear kardigan teretni prsluk sa kapuljačom prsluk za zabavu jednobojne jakne labave jakne s kapuljačom bez rukava Dugi rukav Pink 4XL

Grianlook ženska Outwear kardigan teretni prsluk sa kapuljačom prsluk za zabavu jednobojne jakne labave

Stupnjevi:
KM 10.59

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Stanje : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta Spol : Žene žena, dame dama, Female Style : ženska teretna jakna, Dugi rukav/Outwear bez rukava, prsluk vanjska odjeća, prsluk sa kapuljačom tip uzorka : jednobojna, vezica, dugme nadole, kapuljača, džepovi boja : ružičasta, zelena, smeđa, crna (opcionalno)veličina : S, M, L, XL,2 XL, 3 XL, 4 XL, 5 XL (slijedite tabelu veličina za odabir)materijal : 95% pamuk, 5% Spandexneckline : Hoodedlength : hips length dužina : Sleevelessseason : jesen jesen, Winteroccasions : casual, putovanje, odmor, rad, Party, svakodnevni, datumi, Moviesfeatures : 1. Ovaj teretni prsluk ima vezicu, dugme nadole, bez rukava, dugi rukav, džepove, jednobojnu boju.2. Dizajniran je tako da bude blizak sa zatezanjem struka za stvaranje prikladnijeg oblika. 3. Zatvaranje prednjih dugmadi i elastične manžetne sa kaputa za jednostavno podešavanje topline i udobnosti.4. Vanjski bočni džepovi su odlični za ključeve, telefone i druge dragocjenosti.5. Super udoban za nošenje,jedinstven stil, čini vas ljepšim, modnijim, seksi i elegantnijim.Sadržaj paketa : 1 x ženski prsluk (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) stil - jesenji zimski Prsluci za žene, Outwear Cardigan bez rukava, ženski prsluk sa kapuljačom. Materijal-95% Pamuk, 5% Spandex. Ženski zimski sakoi su napravljeni od lagane meke tkanine od flisa, koja je topla i udobna, prozračna, prijatna za kožu, udobna, savršeno vas greje u jesen i hladnu zimu. Dizajn - ženski casual teretni prsluk ima kapuljaču, prednje dugme nadole, bez rukava, mekan i udoban materijal, modne jednobojne više džepova, vezice, labav stil može stati više tijela za dame. Prilika-ženski prsluk je odličan za Ležerne i zimske aktivnosti na otvorenom, planinarenje, putovanja, kampovanje. Možete uživati u toplim i sa stilom u isto vrijeme. Uparite se sa uskim farmerkama i Gležnjačama za lagan ansambl, ili sa helankama i patikama kada želite udoban i udoban Outfit.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.