• Novo
Novosti foruma lutaju 20S Fantastični kostim crvenog flepper-a Veliki 12-14

Novosti foruma lutaju 20S Fantastični kostim crvenog flepper-a Veliki 12-14

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Vaša djevojčica će biti spremna za ples noći s kostimom crvenog bljeskalice za djevojke. Ova haljina sa punim dužinom dolazi sa haljinom u stilu tenka sa šest slojeva obruba. Dekolte se obrezuje u zlatnim pletenicama, a traka za glavu je zlato Sequin sa crvenim perjama. Ovaj kostim je definitivno oblikovan nakon što se haljine nose o djevojkama poznatim kao flaperi - debitante iz 1920. godine koji bi često provodili noći u Ginu, druženju i slušajući glasnu jazz muziku. Potpuno novi fantastični kvalitet 20 S standardni kostim za branje. Djevojke veličine djece velike (12-14) za dobi od 8 do 10 cca 31 "-34" visine struka - 54-60 ". Sva mjerenja koju pružaju forum i su približne. Ako u njemu možete umanjiti veću veličinu i djecu će na to . Ova objava uključuje : 20-ih haljinu za plapku i traku za glavu kao predstavljenu. Imajte na umu da su uključene samo gore navedene stavke. Direktno iz noviteta na forumu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.