• Novo
Bikopu Porodica koja odgovara Božićne pidžame, baby rhoper slovo jelena snježne pahulje uzorak dugih rukava i plaženi hlače set za spavanje

Bikopu Porodica koja odgovara Božićne pidžame, baby rhoper slovo jelena snježne pahulje uzorak dugih rukava

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Porodica koja odgovara Božićne pidžame, baby rhoper / slovo jelena snježne pahulje uzorak dugih rukava i plažene hlače za spavanje. Specifikacija : . Ime : Porodica koja odgovara Božićne pidžame. Materijal : 95% poliester + 5% spandex. Uzorak : pismo, jelena, snježna pahuljica, kaj. Sadržaj paketa. 1 * vrhovi + 1 * hlače. ili. 1 * Rompers. Prijateljski savjeti : . 1. Molimo vas da dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju . 2. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inča = 2,54 cm). 3. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Hvala. . Obećaj. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Set hlača sa roditeljskim djecom Izrađeni su od 95% poliestera i 5% spandex, ultra-meka, kože, izdržljive i nije lako deformirati, dobru prozračnost i ugodna za nošenje . Dizajn : ovaj odgovarajući božićni p J za Porodična je jelena, slovo, snježno pahuljice, ploče, tenisice za dugih rukava i elastične pantalone, čine ove pidžame savršene za božićne svečanosti. , Tradicije davanja poklona i doručak sa Santa . Dobar izbor poklona : Ova postavljanje porodičnih noćnih odjeća bit će vaša suštinska kolekcija. Koristi se kao poklon za mamu, kćeri, sinove, oca . Paket uključen : mama, tata i dječji paket uključuju : 1 * vrhove dugih rukava, 1 * hlače. Baby paket uključuje : 1 * Rompers. Sleep odjeća se prodaje zasebno. Ako želite da se podudarate sa pidžamom, morate dodati odrasle, bebe i dete.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.