• Novo
Ženske pamučne lanene pantalone elastične pantalone visokog struka labave široke noge Palazzo Lounge sportske pantalone za jogu sa džepovima

Ženske pamučne lanene pantalone elastične pantalone visokog struka labave široke noge Palazzo Lounge sportske

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Duge pantalone su izrađene od visokokvalitetnog pamučnog i lanenog materijala, prozračne i prijatne za kožu, udobne za nošenje. Pogodno za kupovinu, odmor, izlaske, putovanja, svakodnevni kućni život itd. . Specifikacije. Materijal : Pamučna Posteljina. Spol : Žene/Djevojke. Dizajn Uzorka : Jednobojna. Stil : Moda, Jednostavan. Pogodna Dob : Odrasli. Veličina : S, M, L, XL, XXL. Napomena : . 1. Sve dimenzije se mjere ručno, mogu postojati odstupanja od 2-3 cm; 2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala!. Sadržaj Paketa. 1 x ženske duge pantalone. Obećaj : . Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je prije moguće. Osiguranje kvaliteta : izrađen od visokokvalitetnog pamuka i lanenog materijala, prozračan i prijatan za kožu, udoban za nošenje. Duge hlače u stilu slobodnog vremena : visoki struk sa širokim dizajnom nogu čini da ove hlače izgledaju ležerno i prikladno, savršeno za jesen i ljeto. Lako se kombinuje : ove pantalone se lako mogu uskladiti sa svakodnevnom odećom, kao što su kratki rukavi, tanki kaput, majica za štampanje itd. Primjenjive prilike : pogodno za putovanja, ured, odmor, kupovinu, izlaske, svakodnevni kućni život, aktivnosti na otvorenom itd. Izuzetna Izrada : pedantni šavovi sa urednim krojenjem čine pantalone teksturiranim i popularnim, a mogu se dati i kao jedinstveni poklon vašim prijateljicama ili porodici.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.