• Novo
Lund SX203S Elite Series Black Sport Sty

Lund SX203S Elite Series Black Sport Sty

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Kratki opis nije dostupan Lund SX203 S Elite Series Black Sport Style Standard prednji i stražnji blatobran Fender, 4 komada : štiti vaše vozilo od stijena i cestovnih krhotina. Termoplastični materijal TRI-FLEX ABS Termoplastični materijal otporan je na UV adrese da bi se zaštitila od blede. Lako se instalira sa isječcima, koristeći tvorničke lokacije za pričvršćivanje. Sportski stil pruža dizajn niskog profila za integrirani izgled tvornice. 4 "(visina) x 1,25" (pokrivenost gumama). Štiti vaše vozilo od stijena i cestovnih krhotina. Termoplastični materijal TRI-FLEX ABS Termoplastični materijal otporan je na UV adrese da bi se zaštitila od blede. Lako se instalira sa isječcima, koristeći tvorničke lokacije za pričvršćivanje. Sportski stil pruža dizajn niskog profila za integrirani izgled tvornice. 4 "(visina) x 1,25" (pokrivenost gumama). Štiti vaše vozilo od stijena i cestovnih krhotina. Termoplastični materijal TRI-FLEX ABS Termoplastični materijal otporan je na UV adrese da bi se zaštitila od blede. Lako se instalira sa isječcima, koristeći tvorničke lokacije za pričvršćivanje. Sportski stil pruža dizajn niskog profila za integrirani izgled tvornice. 4 inča (visina) x 1,25 inča (pokrivenost gumama).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3retro SL kartice

KM 17.98

Decal list mjeri 3 "x 12 " Veličina naljepnica pojedinaca će se razlikovati Sadrži tri pojedinačne naređene naljepnice sa retromnim tematskim umjetničkom djela...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.