• Novo
Inktastic Hoćeš Li Mi Biti Kuma? Slatki Slonovi sa cvijećem poklon majica za dječaka ili malu djevojčicu

Inktastic Hoćeš Li Mi Biti Kuma? Slatki Slonovi sa cvijećem poklon majica za dječaka ili malu djevojčicu

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Hoćeš Li Mi Biti Kuma? Majica za malu djecu sadrži dva slatka slona sa mjesecom i zvijezdama. Mekanu pamučnu majicu u bojama velikog deteta. 4.5 oz., 100% češljani ringspun pamuk. Bijela je sašivena koncem od 100% pamuka. Vrhunski rebrasti vrat posade. Rukavi sa dvostrukom iglom i donji rub. Snimanje rame uz rame. Majica Za Malu Djecu. Inktastic Hoćeš Li Mi Biti Kuma? Slatki Slonovi sa cvećem kratka rukava T-Shirt Unisex Vintage Hot Pink 2 T.divan poklon za kumove za buduću kumu od kumčeta. Hoćeš Li Mi Biti Kuma? Majica za malu djecu sadrži dva slatka slona sa mjesecom i zvijezdama. Jednobojne majice su 100% pamuk, druge su mješavina pamuka i poliestera. Gornji rebrasti vrat. Rukavi sa dvostrukom iglom i donji rub. životinje elephant star galaxy nursery night sky clouds lover zoo zoologist baby shower najava spol otkriva novi rođendan kumovi Bog roditelj kumče gem dijete predškolsko dijete Odjeća odjeća.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boy's the Cuphead Show

KM 1.67

Pridružite se Cupheadu i Mugmanu na njihovim nezgodama putem Inkwell Islesa s ovom službeno licenciranom majicom Cuphead Show za dječake, s logotipom žute boje na gornjoj lijevoj strani.

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.