• Novo
Nema granica Juniors Smajeni vrh sa tulip suknjom, dvodijelni set

Nema granica Juniors Smajeni vrh sa tulip suknjom, dvodijelni set

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Stil jednostavan. Ovo nijedna granična skupina dvodijelna set sadrži s gornjeg gornjeg ramena i tople suknje za tulipan. Napravite trenutni na trendu pogledajte s ovim granicama koji su umanjili dvodijelni set. Osjećati avanturističko? Pomiješajte i odgovarajte svojim omiljenim trakom i vrhovima da biste stvorili svoj jedinstveni stil. Isključivo na. Materijal : 100% Rayon. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 '' i nosi veličinu S. Set uključuje : 1 gornju i 1 suknju. Top funkcije : pulover stil; sa vrata ramena; kratki rukavi; Print alovera; Smaskini detalji. Karakteristike suknje : pričvršćivanje navlaka s elastičnim pojasom za dodatnu udobnost; Print alovera; Smaskini detalji; Tulip Hem. Smanjena vrhunska i tulipan suknja set za žene iz nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Haljina Za Čišćenje

KM 7.00

Ženski Vizrez labavi rukav sa elastičnim strukom štampana haljina Mini Dress Features : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Moda, r

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.