• Novo
Wonder Nation ispisana pletena suknja s potkrovljem

Wonder Nation ispisana pletena suknja s potkrovljem

Stupnjevi:
KM 11.18

Iznos
Tova je dostupna

Osvježite joj proljeće i ljetnu garderobu s ovom slatkom i udobnom suknjom iz čudesne nacije. Izrađen je od meke pamučne pamučne mješavine i uključuje par unutrašnjih kratkih hlača da bi joj zadržao ugodno dok ide u školu, rompunje oko igrališta ili savladajući kod kuće. Najbolje od svih, ove kratke hlače imaju stil bez gnjavaže sa pokrivenim elastičnim pojasom koji se prilagođava vašoj rastućoj djevojci. Djeca zaslužuju odjeću koja se zabavljaju za nošenje, napravljenu da traju i slave svoj nemilosrdni osjećaj za čudu. Zato čudo nacija nudi opcije bez napora i izdržljive, obožavajuće stilove za djecu u pokretu. Wonder Nation Big Girls 'Knit suknja : 60% pamuk, 40% poliester. Suknja za djevojčice. Izdavanje dresa pletena. Unutarnjih kratkih hlača. Sav tiskani obrazac. Stil povlačenja sa prekrivenim elastičnim pojasom. Dostupno u različitim stilovima. Operite iznutra, stroj operite hladno poput boja, samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi, suho, srednje gvožđe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2. Toddler Comfy krzno

KM 1.67

Tvoj malo jednom može biti nevjerojatan grover iz "Sesame Street " ovog Noć vještica u ovom groveru 2,0 Toddler Comfy funti kostim! Proizvod uključuje mekog kombinezona sa odvojivim ogrt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.