• Novo
ARHIVNA GRUPA WHITEDO - Palata od hiljadu zvukova - vinil

ARHIVNA GRUPA WHITEDO - Palata od hiljadu zvukova - vinil

Stupnjevi:
KM 13.98

Iznos
Tova je dostupna

Američka kinematotska outfit Whinitdo Arhiva Grupa povratak sa 'Palatom od hiljadu zvukova', bandrov Sophomore Album Istraživanje svjetova sredinog stoljeća Exotica i bibliotečka muzika, 5. maja. Od instrumentalne kinematografske duše odjeve iza 2021. godine, afera crne kamenje dolazi najnoviji zanicija Arhiva Grupe u kraljevci ezoterijskog i arcana, a njihov najdražniji album do danas : palača od hiljadu zvukova, dostupan 5. maja, 2023. godine Na brodu za snimanje na ograničenom izdanju LP, CD i digitalne platforme. Nakon afera za crnu kamenu očarane rekordne kolektore prelazeći kinematografski krajolik zamišljenog 1970-ih Spaghetti Western, palača od hiljadu zvukova pronalazi čisti arhivsku grupu u svijetu u svjetovima Exotice i biblioteke - iz tropicalice-skroviranog Amazona Manji ključni tonalnosti dalekog u blizini istoka. Kad se prašina konačno izmirila iz njihovog debitantskog albuma, kompozitor i neumorni zvuk naučnika Aleksandra Korostinskog krenula je da otkrije novi smjer benda, s krajnjim ciljem da udiše novi život u zvuk srednjeg vijeka sa kompasom modernosti kao svoj vodič. Od toga začeća 2021. godine Palata je nastojala da se nosi na osnovu zakonske postavljene u pokretu Martina Dennyja, Les Baxtera i Juan García Esquivel. Korostinski, gitarista Mark Sexton i bubnjar Aaron Chiazza snimio je album u maratonskim sesijama iz Korostinskog studija "A, " u Renou, Nevadi - tajanstvena zvučna laboratorija u kojoj se 1970. godinu tek treba dogoditi, a vintage analogna oprema sučelja moderne Glazbene perspektive i eksperimentalne tehnike za snimanje za proizvodnju zvukova koji definiraju eru. Nije zadovoljan apelijskim antropolozima na foteljima, palača od hiljadu zvukova pronalazi bend koji ispituje žanr, a ne čineći studiju iz pravih mjesta i od njih. To je u ovoj napetosti između tu i tamo, fantazije i stvarnosti, što Whiritdo Arhiva grupa pronađu svoj groove.Album Tracks1. Uđite u palaču2. Izvan grimiznog veila3. Astral-Desia4. Delirium5. Exotique6. Sunce harp7. Kašmirska komora8. Iron Tusk9. Tajne u Sand10. Mirage11. Ritual of Gods12. Drugi mjesec13. Zabranjena uvala Whatitdo Arhiva grupa - Palata od hiljadu zvukova - vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Les Fleurs du Mal

KM 2.00

Sa svojim Fleur Du Mal, François Atlas nam daje evidenciju kao osobnu u svojim opsesijama kao univerzalni u tekstovima koje koristi Osnova Baudelaire sa modernošću i muzikalnošću, a dok

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.