• Novo
Denver Nuggets-Logo zidni Poster sa potisnim iglama, 22.375 34

Denver Nuggets-Logo zidni Poster sa potisnim iglama, 22.375 34

Stupnjevi:
KM 7.49

Iznos
Tova je dostupna

Ovo je dizajniran sa visoke kvalitete, višebojni artwork. Naši posteri su štampani na sjajnom papiru. Ovaj poster se može koristiti za uređenje bilo koje sobe. Trendovi Međunarodni Posteri sadrže vrhunske brendove i dizajne u trendu. Bilo da ste dijete, tinejdžeri ili odrasli, imamo poster za sve. Uključuje 30 klinova sa prozirnim plastičnim glavama i čeličnim iglama. Štampano na zahtjev koristeći najbolju tehnologiju štampe u klasi. Trends International NBA Denver Nuggets-Logo 21 zidni Poster sa iglama : Trends International Posteri koriste umjetnička djela visoke rezolucije i štampani su na FSC certificiranom sjajnom papiru za postere. Autentična, zvanično licencirana umjetnička djela. Dimenzije postera : 22.375 "x 34".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Liga - logotipi 21

KM 2.33

Trendovi Međunarodni zidni posteri su svima omiljeni dekor sobe! Naši plakati se kreiraju sa umjetničkim djelama visoke rezolucije i ispisani su na sjajnom papiru za poster koji poboljša

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.