• Novo
Starwars kolekcija kućni ljubimci zatvoreni vanjski prostor prostirke sa gumenom morskom podlogom za terasu, trijem, palubu, čamac, podrum ili garažu sa Premium vezanim poliesterskim rubovima plava poluokrug 72 144

Starwars kolekcija kućni ljubimci zatvoreni vanjski prostor prostirke sa gumenom morskom podlogom za terasu,

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Zatvoreni vanjski prostor-odličan za vaš vrt, palubu, čamac, sunčanicu i još mnogo toga. Napravljen od olefinskih vlakana-otporan na mrlje, vlagu i plijesan †" lako za čišćenje. Vanjski ćilim zaštićen UV-om sa gumenom pomorskom podlogom-otporan na vremenske uslove i bledenje. Sadrži nisku visinu gomile sa rebrastom teksturom za vuču. Napravljen u SAD-u zatvoreni vanjski prostor-odličan za vaš vrt, palubu, čamac, sunčanicu i još mnogo toga. Napravljen od olefinskih vlakana-otporan na mrlje, vlagu i plijesan †" lako za čišćenje. Vanjski ćilim zaštićen UV-om sa gumenom pomorskom podlogom-otporan na vremenske uslove i bledenje. Made in the U. S. A. Sadrži nisku visinu gomile sa rebrastom teksturom za vuču.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.