• Novo
Multifunkcionalna fitnes kombinacija kompleta dodataka za dizanje tegova i podesivog kompleta bučica za optimalni trening s Girjama, bučicama i šipkom

Multifunkcionalna fitnes kombinacija kompleta dodataka za dizanje tegova i podesivog kompleta bučica za

Stupnjevi:
KM 200.00

Iznos
Tova je dostupna

Bez obzira da li ste ambiciozni bodibilder ili samo neko ko uživa u procesu dizanja tegova, treninga snage, poboljšanja fitnesa i prednosti koje dolaze s njim, ova kombinacija STOZM kompleta dodataka za dizanje tegova i STOZM kompleta bučica je nešto što jednostavno ne možete propustiti. Kombinacijom ova dva veoma raznovrsna seta, predstavljena vam je najveća sloboda u izboru kako, kada i gde želite da vežbate, a ova vrsta svestranosti u fitnes treningu se ne može potceniti. Sa više pristupa poboljšanju kondicije, budite sigurni da će se korištenjem dva seta poboljšati ne samo snaga gornjeg dijela tijela, već i ukupna, ukupna žilavost tijela. STOZM set bučica (u hromiranim srebrnim i crnim bojama) : 4x 5 kg, 4x 2,5 kg, 6x 1,25 kg, 6x 0,5 kg ploče za utege, 2x ručke za bučice, 1x šipka, 1x konektor, 6x kragne. Kompletan set teži ukupno 50 kg. Višestruke opcije ploča i ručke za svestranost. Spinlock kragne za čvrsto držanje tegova na mjestu. Čelične šipke i konektor za proširenje Arsenala treninga. Torbica uključena za mobilnu organizaciju. STOZM Set za dizanje tegova (u crvenoj i narandžastoj verziji) : 2x ručke za bučice, 1x konektor, 2x kompleta ručke za Kettlebell sa bazom i 4x navrtkama. Pojedinačne ručke i baze za kettlebell za efikasan trening s girjama. Kvalitetne gvozdene ručke za bučice sa Pe plastičnim treniranjem. Kettlebell, sposobnost treninga sa bučicama i šipkom sa jednim setom. Zgodan, lagan i lijepo konstruisan. Garancija : 5-godišnja garancija i 30-dnevni povratak (kontaktirajte prodavca za više detalja) pažnja : ovaj proizvod dolazi u 2 kutije koje mogu stići odvojeno. Molimo kontaktirajte službu za korisnike ako imate bilo kakvih nedoumica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.