• Novo
Set bučica sa utegom He gumena bučica sa metalnim ručkama bučica za trening snage za fitnes teške bučice odaberite težinu

Set bučica sa utegom He gumena bučica sa metalnim ručkama bučica za trening snage za fitnes teške bučice

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Par bučica 10 lbs. Epiphany Hex bučica nudi sposobnost ciljanja određenih mišićnih grupa ili postizanja treninga za cijelo tijelo. Savršeno za izolaciju, funkcionalne hit vježbe za cijelo tijelo. Savršena Veličina. Savršena veličina bučica od 10 LB savršena je za žene i muškarce. Gumena šestougaona bučica : gumenom presvučenom šestougaonom glavom, koja štiti pod od grebanja. Premazivanje je izuzetno izdržljivo i nema mirisa. Neklizajuća šipka za bučice : nazivanje srednje dubine na ergonomskoj zakrivljenoj ručki pruža suštinski stisak i sigurnost tokom vašeg treninga. Paket uključuje : 2 x 20 Lb. Hex Gumene Tegove. Izdržljiv : nije potrebno održavanje, dugotrajna završna obrada sprečava rđu. Za početnike, napredne, žene i muškarce, ovi setovi bučica dostupni su u težinama od 5 lbs. za 50 lbs. Preporučujemo da odaberete različite težine bučica za rad na nivoima treninga. Materijali : čvrsto liveno gvožđe, hromirana ručka i utezi presvučeni gumom. Utezi ostaju čvrsti i ne odvajaju se, gumeni premaz neće oštetiti pod ili druge površine. Ravne heksagonalne površine sprečiće kotrljanje, a naborana ručka sprečava klizanje. Široka upotreba : naša gumena garnitura za bučice idealna za kućnu upotrebu, putovanja, na otvorenom, u zatvorenom ili u teretani, ove dodatke za teretanu možete nositi svuda. Za sve koji žele da izgrade snagu, sagorevaju masti i stvaraju oblikovano telo, slobodni trening sa bučicama je efikasniji od sprava za vežbanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.