• Novo
wybzd ženska Plisirana Midi suknja a Line Leopard cvjetni Print visokog struka na volanima lepršava suknja na plaži Crna L

wybzd ženska Plisirana Midi suknja a Line Leopard cvjetni Print visokog struka na volanima lepršava suknja

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Midi Suknja, Leopard / Cvjetna Suknja S Volanima Visokog Struka. Opis : . Kvalitetan materijal, mekan i udoban, prozračan i otporan na habanje. Midi suknja visokog struka, rub s volanima, leopard/ cvijet, jednostavan i moderan. Pogodno za okupljanje prijatelja, putovanja, datum kupovine i druge prilike. Savršeno svakodnevno nošenje za vas i vaše prijatelje ljeti. Specifikacije : . Materijal : Poliester. Primjenjivi Spol : Ženski. Primjenjivi Dobni Raspon : Odrasli. Stil : Casual Stil. Karakteristike : meka, udobna, jednostavna, lijepa, moderna. Pogodan prilike : većina prilika u životu. Veličina : S/M/L/XL. Boja : Smeđa/crvena/crna / žuta. Sadržaj Paketa : . Suknja sa 1*. Bilješke : . Zbog osvetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Visokokvalitetni materijal : ova suknja je napravljena od visokokvalitetne poliesterske tkanine, zbog koje ćete se osjećati meko, udobno i prozračno. Jednostavan dizajn : izuzetna izrada, jednostavan stil. Midi suknja visokog struka, ruffle hem, leopard/ cvijet, što je vrlo lijepo i moderno. Svestrano : suknja je veoma meka i udobna za nošenje, a može se kombinovati sa bilo kojom odećom, kao što su majice, košulje, topovi i tako dalje. Pogodno za većinu prilika u životu : ova suknja je pogodna za većinu prilika u životu, kao što su okupljanje prijatelja, putovanja, datum kupovine i tako dalje. Lijep poklon : moderan i ležeran stil, dobar je izbor hoćete li ga nositi sami ili pokloniti porodici i prijateljima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.