• Novo
Porodični Božićni Kompleti Pidžama, Santa Claus Print Božić PJs Mathching Set, Praznični Porodični Kompleti Odjeće Za Spavanje

Porodični Božićni Kompleti Pidžama, Santa Claus Print Božić PJs Mathching Set, Praznični Porodični Kompleti

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacija : . Materijal : Poliester. Dužina rukava : dugačak. Vrsta Uzorka : Santa Claus. Spol : Univerzalni. Vrsta artikla : odjeća za spavanje roditelja i djeteta. Paket Uključuje : . 1 x vrhovi + 1 x pantalone. ili. 1 x kombinezon. Savjeti Za Prijateljstvo : . 1. Molimo vas da dozvolite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. 2. Molimo pažljivo provjerite tabelu mjerenja prije nego što kupite predmet.(1 inč=2,54 cm). 3. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Hvala. Obećaj : . Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je prije moguće. Materijal : Božićna pidžama za porodicu izrađena je od poliesterskog materijala, lagana, sigurna za kožu i laka za pranje. Ne brinite da će to naštetiti koži vaše i vaše dece. Dizajn : Božićna pidžama za porodicu, dugi rukav, okrugli vrat, casual topovi, elastična traka, široke pantalone, cijeli usvojeni crtić Santa Claus print, vrlo prijatan za kožu. Prilika : praznična pidžama za porodicu pogodna je za kućnu odjeću, odjeću za spavanje, noćnu odjeću, odjeću za slobodno vrijeme, pidžama zabavu, spavaću sobu, dnevni boravak, spavaonicu i tako dalje. Idealan poklon : odgovarajući Božićni PJ-ovi za porodicu su wonderfuyl praznični pokloni za mamu, tatu, ženu, muža i djecu za Božić, rođendan, godišnjicu. Klasična Božićna pidžama : porodični kombinezon pidžame, divan i moderan, ležeran stil, nosite ga, uživajte u ugodnom snu, učinite svoj život ugodnijim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.