• Novo
Simplmasygeni Ženske Pantalone Plus Size Pantalone Casual Čvrsti Pamučni Laneni Kombinezon Dugi Kombinezon Sa Patentnim Zatvaračem Kratki Rukavi

Simplmasygeni Ženske Pantalone Plus Size Pantalone Casual Čvrsti Pamučni Laneni Kombinezon Dugi Kombinezon

Stupnjevi:
KM 11.39

Iznos
Tova je dostupna

Žene Casual čvrsti pamučni laneni kombinezon dugačko odijelo za igru Zipper kratki rukav Kombinezonkarakteristike : napravljen je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiv dovoljan za vaše svakodnevno nošenjestylish i modni dizajn čine vas atraktivnijimodličan za zabavu,svakodnevno,siguran sam da će vam se svidjeti!Odlična elastičnost, dvoslojna tkanina sa unutrašnjom oblogom Napomena : ručno ili nežno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa sezona : proljeće,Ljeto,Jesen,Zimaspol : ženska prilika : Ležerna,zabava,Dnevnamaterijal : pamučna posteljina stil : Casual Collar : Round-neck Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 x ženski kombinezon *karakteristike : visok struk,ravna široka nogavica,podesivo zatvaranje na vezice, loose fit lounge pantalone sa džepovima, pantalone za plažu za žene cover up,lepršave pantalone udobne i elegantne.Ne vidi kroz, lagan i lepršav. * Stil : široke pantalone sa remenom za žene, lanene pantalone, ženske poslovne casual radne pantalone,Palazzo Lounge pantalone,elegantne palazzo pantalone visokog struka, široke pantalone visokog struka, široke letnje pantalone na plaži. * Dizajn : široke noge,visoki struk, lagani,čine ih elegantnijim od većine ljetnih pantalona.Zgodni Bočni Džepovi. * Podudaranje : uskladite ove široke pantalone sa ležernim topovima, kamisolom,majicama za tenkove,majicama za useve. * Prilika : ove ženske pantalone sa širokim nogama visokog struka savršene za svakodnevni život, jogu,trčanje,planinarenje,noćni izlazak,aktivnosti na otvorenom,ležernu odjeću,kućnu odjeću,uličnu odjeću,izlaske,odmor ili odjeću na plaži.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.