• Novo
Ženske Elastrične pantalone sa širokim nogama u struku Plus veličine jednobojne pantalone dužine gležnja zimske Casual pantalone sa džepovima

Ženske Elastrične pantalone sa širokim nogama u struku Plus veličine jednobojne pantalone dužine gležnja

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Tkanina : udobna, meka, lagana, sa dobrom prozračnošću i postojanošću, bez trljanja ili deformisanja kože. Može da izvodi važne pokrete kao što su joga i sport. Dizajn : ležeran i moderan, dugme/vezica/elastični struk, jedna od osnovnih ljetnih odjevnih kombinacija. Proljeće i ljeto možete upariti sa sandalama/papučama. Čišćenje : pogodno za mašinsko ili ručno pranje. Pranje u mašini, čišćenje je praktičnije i brže; pranje ruku može bolje održati vijek trajanja i boju odjeće. Pogodno za : posao/sport/odmor/izlaske itd., može se nositi u svakoj prilici. Može se nositi u proljeće, jesen i zimu, što ga čini svestranim i ne lako zastarjelim. Napomena : možete birati različite boje i veličine. Prije nego što naručite, pažljivo pogledajte tabelu veličina na slici proizvoda (ne Amazonovu tabelu veličina). Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte me da ih riješim umjesto vas. "【Njega odjeće】 : perite ručno ili u mašini lagano sa hladnom vodom, okačite da se osuši ili osušite u liniji, ne izbjeljujte, peglajte na niskoj temperaturi ako je potrebno, perite sličnom bojom. Prije kupovine pogledajte našu tabelu veličina u opisu proizvoda. 【Materijal】 : ove ženske poslovne pantalone su tanke rastezljive meke i udobne za nošenje tokom cijele godine. Ima izdašnu količinu rastezljivog, prozračnog i prijatnog za kožu, što vas zagreva i oseća se udobno tokom celog dana. 【Dizajn】 : Različiti uzorci kao što su elegantne polka tačke, cvjetni print, pruge, jednobojne boje, labave casual pantalone sa ravnim nogama visokog struka, udobne rastezljive Ležerne kratke hlače. 【Podudaranje】 : ove ženske duge hlače jednostavne su i svestrane. Lako se prilagođava i bluzi i prsluku. 【Prilika】 : nosite sa svojim omiljenim dugim topovima, savršeno za ležernu kućnu odjeću, izlaske, jogu, plažu, odmor, posao, kancelariju, izlaske, posao, plažu, izlaske, putovanja, odmor, dom, povratak u školu, na otvorenom, noćni klub i svakodnevno nošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.