• Novo
Ljetni Tank topovi za žene trendi Omber Casual Loose Fit V vrat bez rukava za odmor na plaži Tank topovi

Ljetni Tank topovi za žene trendi Omber Casual Loose Fit V vrat bez rukava za odmor na plaži Tank topovi

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna moda štampana majica s V-izrezom Ležerna Odjeća s V-izrezom : 1.Karakteristike : V-izrez,kratki rukav,pulover ,Casual topovi, Casual odjeća,moderan i modni dizajn,ljetni casual topovi.2.Materijal : Poliester (napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagan mekan i udoban. 3.Gornji dio ga čini seksi i privlačnijim za nošenje. 4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,jesen,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za proljeće i ljeto.5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Sezona : ljeto i proljeće Spol : Žene prilika : dnevno,ležerno materijal : poliesterski model Tip : Printed Style : Casual,Moda,udobnost dužina : Regularnobrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili sušiti Sušnošta dobijate : 1kom ženske majice materijal : ove majice za rezervoare su napravljene od visoke kvantnosti od 95% poliestera,5% spandeksa. Lagana rastezljiva i meka tkanina, udobna za nošenje u casual labavom stilu. Utakmica : sa svojim trendi izgledom za mršavljenje, lako se slaže sa svakom odjećom. Može ići sa bilo čim poput sakoa, kardigana, šortsa, suknji, farmerki i tajica. Klasični dizajn je idealan izbor za modni stil!. Prilika : savršeno za dom, vikend okupljanje, posao, klub, odmor, putovanja, aktivnosti na otvorenom ili druge prilike.Jednostavan i dizajn prirode čini ovaj tops je pogodan za svaku priliku, ured, posao, škola, crkva, intervju, kupovina, piknik, putovanje, zabava, večera, datum ili samo kod kuće. Azijska veličina : Molimo provjerite tabelu veličina prije naručivanja. Samo za referencu. Njega pranja : perite u mašini ili ručno hladnom vodom i osušite ili osušite. Ne izbjeljivati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Štednja Ljetne Haljine

KM 6.50

naša će voljeti ovu slatku haljinu u proljeće ljeto izletima Ova haljina sadrži bez rukava i V izrez sa cvjetnim cvjetnim za privlačenje očiju Možete upariti sa sandalama na petu ili

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.