• Novo
Spiderwire Stealth pletenica Ribolovna linija

Spiderwire Stealth pletenica Ribolovna linija

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Dizajniran za teške ribolovke koji su spremni ići u krajnost da sleti najveću igračku, izgrađena je ribolovna linija Spiderwire Stealth pletena za isporuku krajnje čvrstoće s najtanjim promjerom za glatke, tihe performanse. Nudi ružičastu, bijelu i crnu uzorak boje za maksimalnu vidljivost u svim vodenim uvjetima. Fluoropolimer-tretirana Dyneema PE mikrofible lako pucaju putem vodiča i pružaju nevjerovatnu osjetljivost na trenutno otkrivanje ugriza. Osim toga, tehnologija boje u boji osigurava da li linija za ribolov neće izblijediti ili krvariti odjeću ili opremu. Pink Camo boja za maksimalnu vidljivost u svim vodenim uvjetima. Tehnologija zaključavanja u boji se odmahuje izblijelje. Ultra osjetljiva pletna linija trenutno otkriva ugrize. Šapt tih za prikrivene napade. Navijači američkog fondacije raka dojke (ABCF).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wicked mamca Coho Troller

KM 59.99

Wicked Coho Tlollers novi su i inovativni proizvod posebno dizajniran za bacanje, trol, povratak, sklupča, pluća ribe i trčanje iza ronilaca za mamac Wicked mahune Coho Troller : Coho Sal

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.