• Novo
Jugozapadno miješanje

Jugozapadno miješanje

Stupnjevi:
KM 60.00

Iznos
Tova je dostupna

Jugozapadni dokumenti za izmjenu važnim periodom u istoriji muzike u državi. Tokom 30-ih i ranih 40-ih, stotine hiljada "okije, " "Arkies, " i ostali ruralni ljudi iz oko jugozapadne preseljene u Kaliforniji, u potrazi za poslom. Tamo je tu država muzička scena procvjetala, s izvođačima koji igraju zapadni ljuljački, kauboj i Honky Tonk Country. Nakon Drugog svjetskog rata, ovim se stiloma ljuljala, što je dovelo do inovacija "60-ih" poput Buck Owers i Merle Haggard u stvaranju takozvanog "bakersfield zvuka." Ove priče zasnivaju se na originalnim intervjuima i arhivskim istraživanjima jednog od najcjenjenijih pisaca u ovom periodu istorije zemlje. Kienzle piše u živopisnoj stilu, odražavajući svoju dugogodišnju ljubav prema ovim muzičkim stilovima. Jugozapadno miješanje (tvrdi uvez).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ukulele pjesme za lutke

KM 10.58

Želite li naučiti igrati širok izbor pjesama nakulele? Tada je ovo prava knjiga za vas! Resurs za jednostavan za korištenje za povremeni hobista ili radna muzičarka, ova kolekcija sadr�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.