• Novo
Bolje trendovi Woodbridge vuna 27 48 plestila - plava za sve uzraste

Bolje trendovi Woodbridge vuna 27 48 plestila - plava za sve uzraste

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Neka vaši interijeri izgledaju luksuzno i ​​daju ga ugodan osjećaj sa ovim Woodbridgeom kolekcijom pletene tepihe po boljim trendovima. Njegova izdržljiva 100% vunena pređa koja pruža eleganciju vašem dekoru godinama koje dolaze. Sa svojim dizajnerskim izgledom i pletenim detaljima, ovaj komad se dobro pali sa gotovo svim modernim, savremenim i prijelaznim dekorom. Njegov je najsuvremeni siluette sigurno će oživjeti bilo koju sobu u vašem domu. Uz klasični dizajn sa savremenim vibracijama, ovaj vunski prostir je pletenica korištenjem modernih mašina. Izrađuje se pomoću prigušene tone boje u dizajnu pruge koji ga pruža sofisticiranom žalbom. Ukupni pleteni uzorak i upotreba odličnog kvaliteta vunenog materijala. Dodaje snagu i izdržljivost za visoke prostore u zatvorenom prometu. Kolekcija pletenica Woodbridge pletenica je reverzibilna. Izrađen je od 100% vune za izdržljivost i može se koristiti duže vrijeme. 100% vunena prostirka za zatvorene površine . Cjeleničarski prostirke za Woodbridge dostupan je u zemljanim bojama. Woodbridge Collection je pletenica korištenjem modernih tehnika i strojeva koji su napravljeni da traju i izdržava najprometnije površine. Životni span . Veličina : 27 "x 48" ovalna. Plava boja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.